HHC, neboli hexahydrokanabinol, je hojně skloňovaným pojmem dneška. Většinou však můžete narazit na informace, které si lidé překrucují k účelu, jaký chtějí komunikovat. Podívejme se tuto látku čistě bez předsudků, ale i přehnané chvály. HHC má svůj jasný profil, tím tedy i prokazatelné účinky a vlastnosti.

HHC je nové CBD

HHC je kanabinoid, podobně jako CBD. Má však intenzivnější účinky, umocňuje se tak efekt toho nejlepšího z konopí, odkud obě látky pochází. Možná vám zkratka HHC evokuje THC, bohužel současná doba podporuje kontroverze, které se kolem HHC dějí. Lze vše vyvrátit jednoduše. HHC není psychoaktivní jako THC. Umí tlumit neurologické potíže, zlepšuje kvalitu spánku, klidní při stresu, urychluje svalovou regeneraci po náročném fyzickém výkonu. Také mírní bolesti a zvyšuje hladinu serotoninu v krvi. HHC zkrátka umí uvolnit a stejně, jako byste si dali větší množství přípravků na spaní, i HHC uvolní dle dávky. Tu si musí kontrolovat každý uživatel sám. Rozhodně to ale není jako s THC, kdy si párkrát potáhnete a ocitnete se v psychedelické dimenzi.

HHC oleje – využití

HHC je extrakt toho nejlepšího z konopí a záleží na vás, v jaké formě jej budete užívat. Novinkou jsou HHC oleje. Jde o snadnou formu dávkování HHC, aplikují se stejně komfortně jako CBD oleje. Tento přípravek využívá maximální intenzitu účinků HHC. Přiblížíme vám totiž, jak HHC vzniká. Je pravda, že složku obsahuje konopí, ovšem jde o poměrně malé množství, takže přípravky s HHC by byly příliš drahé. Příroda je ovšem chemie a vědci umí zastoupit některé přírodní procesy. HHC se proto dnes vyrábí hydrogenací, kdy se molekuly vodíku přidávají k THC. Nebojte, pokud zmiňujeme THC. Malé množství neškodí, nejde o přímou silnou dávku. Proces hydrogenace je pak zcela běžný, při něm se například rostlinný olej mění na margarín. Takto koncentrovaná složka HHC se pak zpracuje do různých forem, jež jsou maximálně komfortní pro uživatele.

HHC cartridge – objevte svět chutí a vůní

Hledáte další formu užívání HHC? Pokud máte rádi ovocné, elektronické cigarety, pak se vám bude líbit podoba HHC cartridge. Jde o náplně, které se používají do HHC pen. Tyto vaporizéry se nabíjí a vy si dle chuti měníte příchutě, na které máte zrovna náladu. Oblíbené jsou ovocné variace jako borůvky, mango, liči, ananas, meloun, mandarinka, citron. Nabízí se i cookies, cukrová vata, žvýkačky nebo specifické chutě. Vapování přináší spoustu benefitů. Jednak vnímáte tu opojnou chuť, také ale cítíte vůni, protože když popotahujete z pera, tak dým rozline vůni po celé místnosti. Navíc tato forma užívání je proti kouření lepší v tom, že nedochází k hoření papírku a k dalším jevům, které jsou typické pro pokuřování „jointa“. Jedná se o diskrétní formu, když si chcete kdykoli potáhnout a užít si slasti. Ideální jsou proto večerní rituály, kdy hodíte za hlavu celodenní stres, rychle se uvolníte a snáze usnete.

HHC květy pro relax

Pokud milujete rituál balení „jointa“, pak vsaďte na HHC květy. I ten proces vytváření „brka“ patří k vědomému procesu uvolnění každého uživatele. A pokud on má relax spojený i s procesem přípravy „jointa“, pak si tak užije i HHC květy. Znovu opakujeme, že ani ony neobsahují psychoaktivní složky jak THC. Dále se se ještě nabízí užívat HHC květy ve formě čaje, kdy sušinu prostě zalijete. HHC květy vám pak nabídnou jedinečný zážitek bez nežádoucích psychoaktivních účinků.

HHC umí uvolnit, mírnit bolest, což vede k tomu, že snáze usnete a prožijete kvalitní spánek. Tato látka vás navede do pohody, proto ji užívejte raději tehdy, když nebudete dělat těžké práce nebo řídit vozidlo. HHC eliminuje stresy a bolesti, které nás denně provází, jedná se tak o zajímavou alternativu běžných léčiv, které jsou zbytečně agresivní a působí zbytečně i na orgány, které HHC nemusí postihnout. Jestli chcete HHC vyzkoušet i vy, mrkněte na nabídku HHC velkoobchodu Cbdsvet.cz.