Fénixovy slzy

0
758

Co si pod tím máme představit? Možná si pod tím představíte něco mystického, avšak jedná se o speciální výtažek z konopí, který je nyní velice oblíbený, díky vysokým účinkům při mnoha nemocech.

K čemu nám mohou Fénixovy slzy pomoci?

Říká se, že tento speciální výtažek je velice výborné léčivo pro opravdu hojný počet onemocnění, zejména je vyhledáván kvůli vážným nemocem, který se nesnadno léčí. Údajně Fénixovy slzy dokážou člověku pomoci při boj s rakovinou či roztroušenou sklerózou, ale také dokáže regenerovat mozek nemocného člověka, takže může pomoct i při nemocech, jako je například Alzheimer a podobně. Vedle těchto nemocí je nespavost či váha, s kterými vám tento výtažek také pomůže, úplná maličkost.

Kde mohu Fénixovy slzy koupit?

Pravdou je, že je velice obtížné zakoupit výtažek z konopí a i když jde pouze o léčebné účely, tak ve většině případů je nepořídíte. Z tohoto důvodů se mnozí rozhodli si Fénixovy slzy vyrobit sami doma. Díky zázračným účinkům na internetu koluje mnoho receptů, jak se k tomuto zázraku dostat. Ovšem musíte myslet, že tím sice můžete pomoci svému zdraví, ale jedná se o věc, která není v souladu se zákonem, takže když se pustíte doma sami do přípravy, tak může dojít, že budete stíhání za výrobu drog.

Konopí z lékárny

Pokud toužíte po konopí, tak si můžete zajít pro lahvičku oleje z konopí anebo klidně pilulky do lékárny, kdy vám nehrozí ruce zákona, protože přípravky v lékárně jsou čisté a zlegalizované. Ovšem tyto přípravky neobsahují THC a podobné látky. Avšak údajně právě tyto látky jsou tím zázračným zdrojem, takže vám přípravky udělají dobře, protože jsou zdravé prospěšné, ale ne natolik, jako samotná rostlina. Rozhodně vám lahvičky z lékáren nepomohou vytáhnout se z rakoviny a právě z těchto důvodů mnozí volí tu druhou variantu, kdy jsou jednou rukou v kriminále.

Za jak dlouho budu zdravý?

Fénixovy slzy jsou sice zázrak, ale nedokážou člověka vyléčit z hodiny na hodinu. Musíte počítat s tím, že rakovina ve vás bují poměrně dlouho, a tak chvíli potrvá, než vás tyto léky vyléčí. V mnoha případech také záleží na tom, v jaké fázi rakoviny právě jste. V případě, že je vám teprve objevená a ještě jste neprodělali ozařování a chemoterapii, tak je léčba spolehlivější a rychlejší. Samozřejmě, že lze vyléčit i pacienty, které tímto procesem už prošli, ale musí mít trpělivost a chuť s rakovinou bojovat.

Už jsem zdráv

I když se vám dostaví pozitivní účinek a zdá se, že jste boj s rakovinou vyhráli, doporučuje se, abyste ještě chvíli po nemoci přípravek užívali. Ideální je postupně snižovat dávku, aby to pro tělo nebyl příliš šok. Navíc vám delší užívání pomůže lépe se dostat z následků rakoviny.

Fénixovy slzy jsou zázrak, ale je těžké se k nim dostat. Některé to sice táhne k domácí výrobě, ale myslete i na to, že tím jste jednou rukou v kriminálu, což také není výhra.