Má vaše kočka mlsný jazýček? Dopřejte jí to nejlepší!

0
314
Jisté rčení praví, že zatímco pes má své páníčky, kočka, ta má své služebnictvo. Hladit a drbat se nechá, jen když má sama náladu, ovšem když si náhodou dovolíte nechat její misku prázdnou, dokáže si postěžovat okamžitě a pěkně nahlas. V otázce potravy není radno kočičí šlechtičny a kocouří šlechtice nijak odbývat. Doba, kdy stačila sem tam nějaká myška jako hlavní chod i zákusek, je dávno pryč. Dnes o své zvířecí miláčky pečujeme pozorně a víme, že kvalitní krmivo není zbytečná investice.

Při výběru buďte nároční

Samozřejmě můžete své kočce sypat i nejlacinější granule z nejbližšího supermarketu, ale ruku na srdce, nakolik jste se zajímali o to, jestli odpovídají svým složením ideální skladbě kočičí stravy? Nebo pořád dumáte na tím, jestli vaše kočka není převtělený Otesánek, když vyžaduje stále další a další porce granulí? Spotřeba je totiž nepřímo úměrná jejich stravitelnosti a nekvalitní krmivo kočku zasytí pouze na krátkou dobu. Obdobně může mít kočka potíže se vstřebáváním živin, některé složky (rostlinné bílkoviny jako sója či obiloviny) jsou pak pro ni prakticky nestravitelné.

Nejlepším řešením je obrátit se na specializované prodejce krmiv. Vysoce kvalitní krmivo nabízí svým zákazníkům Zveros.cz. Ať sáhnete po kterékoli značce granulí, můžete si být jisti, že obsahuje vyvážený poměr živočišných bílkovin a tuků, malé množství sacharidů a především nulový obsah obilovin, které by vaší kočce mohly pořádně potrápit střeva. Nezapomínejte, že váš čtyřnohý kamarád je masožravec a jeho strava by podle toho měla vypadat. Vyzkoušejte, zda se bude více olizovat po granulích s kuřetem, lososem, s hovězím masem, nebo zatouží po masu krabím či sledím.

Dopřejte své kočce krmivo předních značek, které vám Zveros.cz doručí zdarma bez ohledu na výši nákupu, a to do 24 hodin po celé republice, v rámci Brna ještě v den objednávky. Vyzkoušejte a přesvědčte se, jak vypadá šťastná a spokojená kočka.