Je spousta žen, které si přejí mít větší prsa, než skutečně mají a pomoci jim k tomu mohou nejen dokonalé podprsenky, ale také plastiky prsou. Pokud máte malá prsa, nebo jsou vaše prsa neforemná, pak můžete sáhnout po takzvané push-up podprsence, která tyto nedostatky zakryje a zamaskuje všechny nedokonalosti.

Taková podprsenka dokáže opravdu zázraky, je však třeba, abyste si podprsenku před koupí vyzkoušela a věděla tak, že vám bude skutečně pasovat a že bude vše tak, jak má být. Při zkoušení je třeba dát si ruce nahoru, ruce v bok, ruce před sebe a vyzkoušet si pár pohybů. Pokud podprsenka drží stále na svém místě, pak jste si vybrala dobře. Pokud ne, je třeba sáhnout po jiné velikosti.

Plastická operace

Chcete-li svá prsa změnit úplně k nepoznání a mít je krásná i bez podprsenky, pak je třeba našetřit si peníze a nechat si prsa chirurgicky upravit. Do takovéto operace jdete vždy s rizikem, že výsledek nemusí být takový, jak si přejete a dokonce i před samotným výkonem podepisujete souhlas, že s riziky souhlasíte. Ve většině případů však prsa vypadají naprosto dokonale a plastičtí chirurgové mají tak velkou praxi, že snad není třeba se něčeho obávat.

Plastická operace prsou se provádí pomocí silikonových implantátů, které se dávají buď pod sval, nebo nad sval. Novinkou je také zvětšení prsou vlastním tukem, kdy se odebere tuk, který vám někde překáží a myslím si, že u většiny z nás se takové místo skutečně najde a tento tuk se pak vloží do prsou. Je to něco úžasného, protože tímto vlastně zabijete dvě mouchy jednou ranou. Budete mít prsa mnohem přirozenější, ale tato procedura je dosti finančně nákladná a tak ženy, jež chtějí mít větší prsa, většinou sahají po silikonech, které však také nejsou úplně nejlevnější, ale z cenou kterou by zaplatili za odebrání vlastního tuku se to nedá vůbec srovnat.