Jídelníček Petra Havlíčka

0
1630

Petr Havlíček se zabývá výživou a životním stylem více jak 20 let, z čehož lze jasně říci fakt, že své práci skutečně rozumí. Díky tomu, že své postupy dlouhá léta ověřoval a neustále hledal to nejlepší řešení pro to, aby jeho jídelníček mohl přinést ty nejlepší výsledky, se může nyní pochlubit tím, že má za sebou dobré výsledky a spokojené klienty, kteří skutečně zhubli a byli spokojeni se svým vzhledem. Pokud i vy chcete podřídit svou stravu jídelníčku Petra Havlíčka, tak máte možnost navštívit jeho stránky a dozvědět se mnohem více. Petr Havlíček ke každému klientovi přistupuje individuálně, a to je velmi důležité, protože co člověk, to jiné nároky na hubnutí.

Na každého působí něco jiného a každý potřebuje individuální přístup proto, aby mohl dosáhnout úspěchu. Při osobní konzultaci se řeší problémy klienta a také to, jaký je jeho životní styl. Důležité, je pochopit stav a situaci. Poté se teprve se doporučuje změna stravy a podřizuje se tomu, jaké potřeby má klient. Následují další testy a vyšetření, které jsou nutné k tomu, aby klient mohl být spokojený se svou postavou a měl za sebou dobré výsledky. Jak vyšetření probíhá? Měří se jednak skladba těla, při které se využívá takzvaná bioimpedanční metoda. Tým Petra Havlíčka dokáže díky vysokému, nebo naopak nízkému obsahu vody v jednotlivých částech těla od sebe odlišit obsah tuku a pak také aktivní hmotu.

Klientům je předepisován jídelníček přímo na míru jejich potřebám, proto jsou výsledky skutečně efektivní a lidé se mohou pochlubit výsledky, které jsou viditelné. S klienty se pracuje neustále, kdy jsou zváni na pravidelné kontroly, které se provádějí na bodystatu. Řeší se s nimi další aktivity a doporučuje se další plán a to podle stavu klienta. Kontroly lze také řešit po telefonu, pokud to má klient do centra daleko a nechce se mu dojíždět, nebo nemá možnost častých návštěv.