Sport a móda jsou jedna ruka

0
255

Sportování je opravdu důležité nejen pro fyzickou, ale také pro psychickou kondici, a proto je by se měl každý věnovat aspoň nějakému sportu. A samozřejmě, že ke sportu také patří i móda, protože ženám to musí slušet v každé situaci.

Ranní probuzení během

Jsou lidí, kteří si pěkně z rána zajdou zaběhat. Nemyslete si, že když půjdete brzy ráno, tak vás nikdo nevidí, a tak stačí jen staré tepláky. Opak je pravdou, je mnoho ranních ptáčat, které vás mohou při probouzení vidět z okna anebo se s vámi potkají venku, a proto byste měli přemýšlet nad tím, co si oblečete. Nebojte se obléknout si na sebe barevné tričko na ramínka, vhodné jsou úplné kalhoty. Pokud máte pestrobarevné tričko, tak kalhoty by měly být jedné barvy, ale klidně to může být i naopak. Každopádně je důležité myslet i na obuv. Ta musí být nejen vkusná, ale hlavně kvalitní, abychom jsme si nekazili zdraví.

Jóga či tanec jsou sporty, u kterých se můžeme ukázat

Ženy často volí sporty jako je jóga či různé druhy tanců. A při těchto sportech máte větší příležitost být moderní. Protože u těchto sportů si můžete dovolit i takové oblečení, které není přímo určeno jako funkční oděv pro sport. Každopádně je lepší mít praktické oblečení, ale třeba na takovou zumbu si klidně můžete vzít harémové kalhoty s nějakým přiléhavým tričkem, protože to působí velmi příjemně. Samozřejmě ani v tomto případě musíte myslet na obuv, vhodné jsou jednobarevné tenisky, s kterými klidně můžete vyjít i ven.

V posilovně ukažte to nejlepší

Pokud míříte například do posilovny, tak věřte, že tam nebudete sama. Mnoho žen jdou společně se svým přítelem, avšak jsou i takové, které se odváží samy. A přesto, že vás tu čekají zejména velcí a zpocení muži, tak i při posilování byste měli být moderní. Pravdou je, že v tomto případě můžete být trochu uvolněnější. Neuděláte špatně, když si na sebe vezmete tričko s vtipnými nápisy. A pokud se vám už na bříšku rýsuje vánočka, tak ji pěkně ukažte, tedy tak, že si namísto klasických triček vezmete jen sportovní podprsenku.

Tip: Stydíte-li se zajít do posilovny, zkuste cvičit doma. Šikovný pomocník je třeba Gymbit Wonder Core Smart

Nakupujte ve sportu

Sportovnímu oblečení nejlépe rozumí obchody, které se sportem zabývají. Protože ty vám k sportu nabídnou vhodné a moderní kousky. Každopádně je velmi důležité také to, abyste se cítili pohodlně a váš oděv byl praktický, tedy funkční. Je mnoho triček, které mají speciální vrstvy a podobně. Stejně tak jako je pro cyklisty určen dres, tak i na ostatní sporty existuje speciální oděv. A my bychom to neměli podceňovat. A nebojte se, protože tyto oblečení v obchodech kolují dle aktuální módy, takže když ve sportu uvidíte pestré tričko, tak jej klidně můžete zkombinovat s vašimi tepláky a podobně.

 

Myslete na to, že i při sportu byste měli vypadat krásně. Avšak důležitější je, abyste měli pohodlné a funkční oblečení, protože to vám zajistí zdraví a kondici.