Zdravé hubnutí s krabičkami

0
266

Bojujete celý život s nadváhou, nebo se vám nedaří zhubnout po porodu přebytečná kila? Pro spoustu lidí je velmi náročné připravovat si 5 až 6 jídel na následující dny. Zejména, pokud člověk vaří pro rodinu, nemá čas ani peníze na to vyvářet ještě zvlášť jídlo pro sebe. Jestliže stále trpíte tímto problémem, pak jste zřejmě ještě neslyšeli o krabičkové dietě.

Konec trávení večerů za plotnou

Už nemusíte pracně počítat kalorie a zkoumat výživové hodnoty každé potraviny. Kouzlo krabičkové diety spočívá v tom, že máte jídlo na další den předem připravené. Odpadnou vám tak starosti s nákupy i vařením. Každý večer vám kurýr doveze krabičky pro následující den, a vy budete mít možnost trávit více času tím, co vás baví místo pobíhání v kuchyni. Nenechte se zmást slovem dieta. Krabičková dieta je založena na zdravé vyvážené stravě. Nebudete trpět hlady, ani jíst jen zeleninu a suchary. Jídla jsou připravována tak, aby uspokojila každého. Nechybí v nich maso, zelenina, ovoce, ani přílohy. Gramáž a kombinace potravin jsou zvoleny takovým způsobem, aby odpovídaly vašemu dennímu příjmu potřebnému pro zdravé hubnutí.

Vybere si každý

Pakliže není vašim cílem zhubnout, ale jen zdravě jíst, jsou pro vás krabičky připraveny tak, aby váš denní příjem zajistil udržení váhy. Krabičková dieta Praha, kterou nabízí společnost dietavkrabicce.cz pojímá právě dva programy. První má název „Hubnu“ a druhý „Žiju zdravě“. Záleží jen na vás, jakou variantu zvolíte. Navíc je možné celý tento program hradit stravenkami. Takže pokud vám zaměstnavatel dopřává tento benefit a vy nevíte, co s ním, neváhejte toho využít. Hubnutí nebylo nikdy jednodušší. Průměrný váhový úbytek s krabičkovou dietou je zhruba 1 kilogram za týden, pokud si nedopřáváte jiná jídla, alkohol a sladké nápoje. Samozřejmě rychlost hubnutí závisí na vaší tělesné konstituci. Vyšší váhový úbytek bude mít logicky člověk, který má větší nadváhu než ten, kdo potřebuje shodit posledních pár kil.