Jasmínová vůně nás fascinuje. Už odedávna je jasmín považován za afrodisiakum, ale i pomocníka proti depresím. Jenomže olej z jasmínu dokáže nabídnou benefity i naší pleti. Najdeme jej v přírodní kosmetice Aromedica, konkrétně v její jasmínové řadě.

Aromedica – péče o krásu i zdraví na bázi aromaterapie

Firma Aromedica se specializuje na výrobu přírodní kosmetiky a doplňků stravy. V její nabídce najdete biovýrobky určené pro péči o pleť a vlasy, pro hygienu ústní dutiny, intimní hygienu, nechybí dětská kosmetická řada, dále výrobky určené pro pohybový aparát a péči o cévní systém.

Specialistou kosmetiky Aromedica je využívání olejových přípravků s obsahem 100 % účinných látek a absence konzervantů, umělých barviv a umělých parfémů. Produkty se rovněž netestují na zvířatech. Pro výrobu se používají sofistikované postupy a receptury, které zachovávají účinné látky v produktech. Mimořádně pečlivě se vybírají rovněž suroviny pro výrobu. Několik svých výrobků si firma cení natolik, že je dokonce chrání patentem.

Jasmínová řada pro krásu

Jasmínový olej, na němž tato kosmetická řada staví, patří mezi nejdůležitější oleje pro péči o pleť. Aromedica připravila kompletní řadu jasmínové kosmetiky, ve které nechybí jasmínová voda, krém s koenzymem Q10 proti vráskám, krém na zralou pleť s jasmínem a olejový balzám pro zralou pleť.

Tip: Podívejte se na všechny produkty, které jasmínová řada obsahuje.

Bojujte s věkem i s vráskami díky jasmínu a koenzymu Q10

Pleťový krém s koenzymem Q10 obsahuje celou řadu účinných látek, které nám s bojem proti vráskám umí pomoci, a to v každém věku. Účinnými látkami jsou především oleje z pšeničných klíčků, brutnáku a jadýrek broskvoně. Dalšími obsaženými oleji jsou éterické oleje jasmínu, labdanu, a růžového dřeva. Krém obsahuje též panthenol.

Jasmínový krém s koenzymem Q10 se doporučuje pro kteroukoliv denní dobu. Vhodné je jej používat spolu s dalšími přípravky jasmínové řady. Kromě účinkům proti vráskám nám nabídne i aromaterapeutické účinky, které mají zklidňující a harmonizující efekt. Omládnete tak nejen na těle, ale i na duši.