Pokud se chystáte pravidelně cvičit, neměli byste podceňovat výběr dobrého sportovního oblečení. Velice důležitou součástí cvičebního outfitu jsou legíny, ovšem je nezbytné podotknout, že ne všechny jsou vyhovující svými vlastnostmi. Používat je můžete v podstatě při jakékoliv činnosti – jogging, cvičení ve fitness centru, jóga, aerobic a podobně. V následujících řádcích vám proto prozradíme, jak při jejich výběru postupovat, abyste neprohloupili.

Střih je velice důležitý

Chcete si objednat sportovní legíny přes internet? Prvně si najděte velikostní tabulku. Přeměřte své míry krejčovským metrem, abyste se ujistili, že vybrané legíny vám nebudou ani malé, ani naopak velké. Pokud byste sáhli po menších rozměrech, při cvičení by byla omezena vaše krevní cirkulace, a to je to poslední, co by vám při cvičení chybělo.

Celkem nevhodné jsou fitness legíny se sníženým pasem, neboť se v nich asi nebudete cítit pohodlně. Určitě je nesmysl neustále si popotahovat kalhoty. Sáhněte spíše po legínách s vyšším pasem, které oceníte i během chladnějších dnů. Jakmile se zpotíte, nepotáhne vám na bederní část.

Barevné legíny jsou šmrnc

Květinové vzory, barevné legíny, zvířecí motivy. Současný trh je rozmanitý a nabízí se nepřeberné množství variant. Legíny si tak můžete vybírat nejen podle toho, jak vám sednou, ale i podle vzhledu. Snad každá žena chce vypadat dobře za každé situace, tedy i během cvičení.

V různorodých designech najdete i takový, jenž dokonale padne vaší postavě. Pestrou škálu produktů nabízí internetový obchod Utopy.cz, kde najdete nejen sportovní legíny, ale také mikiny, sety a módní doplňky. Potěší vás, že všechny legíny jsou neprůhledné, takže nemusíte mít nutně tričko dlouhé až po zadek. Tak neváhejte a pusťte se do nakupování outfitu na cvičení.