Každý hokejista, ať už profesionální, nebo amatérský, by vám potvrdil, že na výběru bruslí záleží snad nejvíce z celé výbavy. Aby mohl dávat branky, potřebuje být rychlý, stabilní a cítit se ve svých bruslích dobře. Jenže jak vybrat dobré brusle, pokud s hokejem teprve začínáte, případně vůbec nebruslíte a pořizujete výbavu pro své dítě?

Mohlo by se zdát, že těžko, ovšem zas tak složité to není. Vždycky máte možnost vydat se do nějakého sportovního obchodu a poptat se prodavačů. Ve specializovaných obchodech, které se zaměřují na hokejové brusle či zimní brusle, se vám dostane lepších rad než ve velkých sportovních obchoďácích prodávajících všechno možné. Někteří lidé se však radami odborníků v obchodě cítí tak trochu pod tlakem, bojí se, že si budou muset něco koupit, i když se jim to nebude líbit.

Využijte informací dostupných online

Jestli také patříte do té skupiny, jistě vás potěší informace, že brusle si můžete snadno vybrat i díky radám dostupným online. Opět se vyplatí soustředit na specializované portály, jakým je například Hokejman.cz. Tento web shromažďuje velké množství informací o hokejových bruslích včetně reálných recenzí uživatelů. Zajímavé informace zde najdou začátečníci i profesionálové.

Portál je zaměřený na hokej celkově, takže pokud s tímto nádherným a v Česku oblíbeným sportem začínáte, jistě se vám budou hodit také informace o další výbavě, správné výživě, trénincích apod.

Také brusle si můžete koupit online

Znáte to, nakupovat online je dost často výhodnější. Člověk si zboží sice nemůže vyzkoušet, ale co vám brání zajít si brusle zkusit do kamenné prodejny a pak si ten stejný model ve stejné velikosti objednat v nějakém e-shopu? Brusle mohou být drahou záležitostí, avšak neváhejte do nich investovat. Se špatným vybavením se špatně hraje a to by vás mohlo od hokeje odradit.