Chtěli byste vypadat skvěle v plavkách a užít si letní dovolenou bez schovávání svého těla pod ručníkem? Právě teď máte ideální příležitost, kdy začít dělat něco se svou postavou. Naplánujte si pravidelné cvičení, odlehčete jídelníček a začněte ještě dnes.

Vhodné cvičení

U cvičení si dejte pozor na správný výběr. Pokud si vyberete cvičení, po kterém se skvěle hubne, ale vůbec vás nebaví, dlouho u něj nevydržíte. Vyzkoušejte klidně i několik druhů sálových lekcí, abyste poznali, co vás baví nejvíc. Tomuto cvičení se věnujte a berte to nejen jako nutnou povinnost, ale také jako zábavu a radost, která vede až k vysněné postavě.

Správný jídelníček

Své snažení podpořte i správným jídelníčkem. Zima přímo vybízí k tomu, abyste zařadili větší množství tepelně zpracované zeleniny. Může se jednat o zeleninové pyré místo klasických bramborových nebo těstovinových příloh. Skvělé jsou i krémové polévky, například z dýně, brokolice nebo třeba květáku. Bílkoviny doplňte nejen masem, ale také rybami a luštěninami.

Členství ve fitness klubu

Skvělým způsobem, jak u cvičení setrvat a vydržet ten první nejhorší týden, po kterém už to bude jen lepší, je členství ve fitness klubu. Zakoupením členství budete vědět, že váš plán je dlouhodobější a že se s sebou chcete opravdu něco dělat. Velkou výhodou členství je navíc možnost získat rady, které se týkají cvičení, od profesionálních trenérů.

Potřebná motivace

Najděte si motivaci, proč se začít snažit už teď. Zima je ideální období, kdy na sobě nosíme vrstvy oblečení, a není vidět naše skutečná postava. Využijte to k tomu, abyste na jaře a v létě odložili svršky a ukázali své dokonalejší já. Čím dřív začnete, tím dřív dosáhnete svého cíle.

Sparing parťák

Začněte sportovat a zdravě jíst se sparing parťákem. Nebojte si nadělit vzájemně členství ve fitness klubu k Vánocům nebo spolu uzavřete sázku, kdo z vás dřív dosáhne své vysněné postavy. Nezapomínejte také na odpočinek a užijte si i zasloužený relax ve wellness zóně.