Znáte kosmetiku známé, krásné a úspěšné Moniky Žídkové MISS COSMETICS? Je na našem trhu již několik let a za tu dobu si vybudovala pevné postavení. Nyní už ale nepřináší jen kosmetické výrobky, ale také výživové doplňky. Jedním z nich je instantní čaj Thermo reactive formula, neboli TRF, který vám pomůže s odbouráním podkožního tuku!

Jak funguje TRF?

Teplo se normálně v těle tvoří dvojím způsobem – buď vzniká pohybem a je jej potřeba pro svalovou činnost, anebo termoregulačním, který zodpovídá za udržování normální teploty organismu kolem 36,6°C.

S přispěním TRF se zbavíte části podkožních tuků a přebytečné vody, jež se nahromadila v podkoží. Způsobí totiž ve vašem těle termogenezi, kdy dojde ke výšení teploty a prokrvení v podkoží.

Tip: 2 balení nyní výhodněji  THERMO REACTIVE FORMULA K DOSTÁNÍ ZDE

Tak se začnou efektivněji odbourávat podkožní tuky, dojde k hubnutí, každá dieta bude efektivnější. Zároveň přispěje k prevenci celulitidy zvýšením výměny vody v podkoží, a když už celulitidu máte, výrazně ji zmírní. Dalším pozitivem je, že sníží chuť k jídlu a zvýší pocení.

Užívání je snadné a rychlé. Lžičku čaje vsypete do hrníčku a zalijete 2 dcl horké vody, ale ne vroucí.

Přírodní složení

V produktu najdete samé zdravé ingredience:

  • Piperin – extrakt černého pepře – zodpovídá za pálivé efekt projevující se pocitem tepla po pozření jídla. Vytvoří tepelnou energii, jež může být využita při aktivitě kosterního svalstva, uvolňování glykogenu ze svalů a lipolytické i glykolytické aktivitě neboli uvolňování glukózy z jater, mastných kyselin z tukové tkáně.
  • Extrakt zázvoru – zmírňuje pocity plnosti, říhání, obtíže po jídle, pálení žáhy, plynatost, nadýmání, závratě, studené pocení, podporuje cirkulaci krve a mnohé jiné
  • Extrakt zeleného čaje – používá se při regulaci tělesné hmotnosti, pro antioxidační aktivitu, snížení krevního cukru, pomoci při trávení atd.
  • Trimethylxantin – přírodní kofein – pomáhá při uvolňování glukózy z jater, zvyšuje krevní tlak a tep, zmírňuje migrény, nápomocen je i při snižování váhy…
  • Maltodextrin
  • Mandarinkový extrakt s vlákninou

A cena? Jedno balení 80g se dá pořídit za 690 Kč. Pokud nakoupíte 2 balení najednou, vyjdou na 990 Kč, tedy 495 Kč jedno balení.

Vyzkoušejte i vy TRF a dosáhněte úbytku podkožního tuku!

THERMO REACTIVE FORMULA K DOSTÁNÍ ZDE