Seznamte se: BAYFLEX, ochrana vašich kloubů. Osteoartróza kolene se bohužel netýká jen seniorů.

0
622

Tendon problems on woman's leg indicated with red spot.Osteoartróza je nejčastější onemocnění kloubů. S poškozenou kloubní chrupavkou už není pohyb tak snadný a příjemný jako dřív. Každý pohyb je spojen s bolestí, ztuhlostí a citlivostí kloubu a bolí zejména kolena a kyčle. Starší osoby bývají touto nemocí postižené nejčastěji a vyhne se málokomu, stěží najdete člověka kolem sedmdesátky, který by tímto onemocněním netrpěl. Nejdůležitější je včasná prevence. Díky ní projevy osteoartrózy stejně jako její nástup a omezení dokážeme zmírnit.

Vznik osteoartrózy ovlivňuje několik faktorů, vliv má tělesná váha, zatížení kloubů těžkou prací, dědičné faktory nebo prodělaná zranění. Společně se stárnutím kloubů pak ubývá chrupavčité tkáně, což vede k tlakové zátěži kloubu. První, na co bychom si měli dávat pozor, je výskyt bolesti. Věnujte jí opravdovou pozornost a navštivte lékaře, který diagnostikuje daný problém. Do boje proti osteoartróze nejsnadněji, jak je to možné. Zpomalte nástup nemoci a potlačte její příznaky. Nejlepšího výsledku dosáhnete komplexním přístupem: kombinací redukce váhy, pohybem, vhodným cvičením a dodáním chrupavce dostačné výživy. Mezi látky vhodné pro kloubní výživu patří glukosamin sulfát, který bayflexje tělu vlastní. Je základním stavebním kamenem tzv. glykosaminoglykanů, které díky své schopnosti vázat vodu dodávají chrupavčité tkáni pružnost. Přirozený výskyt glukosaminu v lidském těle je hlavním důvodem, proč je užívání glukosaminu spojeno s minimálními, nebo dokonce nulovými nežádoucími účinky. Glukosamin sulfát patří k nejprobádanějším látkám a je odborníky doporučován pro léčbu osteoartrózy. Jeho dlouhodobé užívání pozitivně prospívá poškozené kloubní tkáni a snižuje bolest.

Nejčastěji bývají postižena kolena, která nejvíce zatěžujeme. Skutečnou úlevu od příznaků osteoartrózy kolene poskytuje volně prodejný lék Bayflex. Obsahuje zmíněný glukosamin sulfát, který zpomaluje rozvoj choroby, podporuje regeneraci chrupavky, zlepšuje pohyblivost, zmírňuje bolest a ztuhlost. Díky pravidelnému užívání jedné tablety denně se vám zlepší život a pohyb se opět stane radostí. Více na www.podporsvezdravi.cz Doporučená cena: 320 Kč

Bayflex 1178mg je léčivý přípravek pro vnitřní užití. Není vázán na lékařský předpis. Obsahuje glukosamin. Čtěte pečlivě příbalovou informaci.