Co udělat pro to, abyste neřešili problémy s erekcí

0
253

Drtivá většina mužů se setká párkrát za život s nekvalitní erekcí. Ne, a ne dosáhnout erekce, přestože by muž velmi chtěl. To se nejčastěji stane ve chvíli, kdy nadmíru pil alkohol, je „přetažený“, není psychicky v pořádku… Neschopnost dosáhnout erekce je v těchto případech jako vedlejší produkt nezodpovědného chování nebo přemíry povinností.

 

Než sáhneme po výživových doplňcích či lécích

 

Každý může hned v okamžiku, kdy zažívá počínající problémy s erekcí změnit svůj život k lepšímu, zdravějšímu. Odstranit je z něj potřeba následující: konzumaci tučných jídel, pití alkoholu, kouření, nedostatek spánku, stres, únavu. Naopak ku prospěchu je zdravá strava s obsahem zeleniny, ovoce, ryb, luštěnin, oříšků, semínek, libového masa. Také by měl muž pravidelně sportovat, byť rekreačně, chodit na čerstvý vzduch, odpočívat při nějakém koníčku, např. četbě či čemkoli, při čemž vypne mozek a zaměstná ho něčím jiným než tím, co řešil celý den v práci.

 

Doplňky stravy mohou pomoct

 

Co se týče doplňků stravy na podporu erekce, je jich na našem trhu mnoho. Ty, které nejsou legální, byste vůbec neměli shánět, může to být životu nebezpečné. Mezi takové preparáty patří např. Kamagra. Lék byl vyvinut k léčbě hypertenze. Obsahuje sildenafil, který zlepšuje průchodnost cév, srovnává tlak a celkově má příznivý vliv na fyzickou zdatnost. V současnosti získal popularitu právě při léčbě erektilní dysfunkce. V ČR je prodej ilegální, na trhu jsou k dostání jen padělky tohoto léku, které mohou být zdraví nebezpečné.

 

Naopak vyzkoušet můžete volně dostupný Merlix Perfektum, který se užívá pře sexem pro docílení silné erekce. K dostání je i varianta Merlix Senior na dlouhodobé užívání pro zlepšení sexuálního zdraví.

 

Léky na předpis

 

Pokud byste nezaznamenali zlepšení, byť jste upravili váš životní styl a doplnili jídelníček o výživové doplňky, na nic nečekejte a vyhledejte lékaře. Ten vám může předepsat např. Viagru nebo jiné léky na předpis, které určitě zaberou.

 

Nemá smysl trápit se a neužívat si sexuální stránku života. Vyřešte potíže s erekcí co nejdříve, abyste měli spokojený vztah.