Provozujete fitness centrum? Vybavte jej kvalitními profesionálními posilovacími stroji. Přilákají vám nové zákazníky!
Zdravý, štíhlý a v kondici chce být snad každý z nás. Někdo víc, někdo míň. Zatímco někdo si vystačí s pár kliky provedenými v ložnici před spaním, jiný cvičení a posilování vnímá jako životní styl, do kterého je ochoten investovat nemalý peníz. Na takové zákazníky byste se měli zaměřit. Na zákazníky, kteří za své peníze očekávají prvotřídní služby, tedy v podobě špičkových posilovacích strojů. Vybavení posilovny proto nepodceňujte.

Špičkové stroje Grün Sport

Profesionální posilovací stroje té nejvyšší kvality najdete například v portfoliu české rodinné firmy Grün Sport, která se na vybavení fitness provozoven specializuje bezmála tři dekády. Firma ovšem není pouhým dodavatelem, ale také výrobcem, ať již strojů typizovaných či na míru. Bez jakýchkoliv množstevních limitů. Objednat si můžete jeden stroj stejně jako stroje do celé posilovny. Vybírat navíc můžete z několika tematizovaných řad.

Deluxe, Compact nebo Klasik?

Opravdu luxusní fitness kluby a wellness centra stejně jako posilovny firemní a hotelové doporučujeme vybavit stroji z řady Deluxe vyznačující se moderním zpracováním a zaoblenými hranami. Zlatou střední cestu vhodnou do sportovních klubů nebo třeba posiloven v penzionech pak je řada Compact s komfortními stroji stylového designu.

Energy Deluxe pro srovnání svalových disbalancí

Disponujete-li omezeným rozpočtem a zároveň se vám nechce slevovat z kvality vašich strojů, skvělou volbou pro vás bude řada Klasik se stroji poctivé konstrukce za příznivou cenu. V nabídce společnosti ovšem najdete i ucelenou řadu strojů Energy Deluxe vhodnou pro srovnání tzv. svalových disbalancí, bez kterého se neobejdou především profesionální sportovci z řad golfistů, fotbalistů, hokejistů a tenistů.

Populární Crossfit

Hitem současné doby je bezesporu skupinové cvičení Crossfit kombinující gymnastiku, dynamickou rychlost i rozvíjení síly. Byť nároky na posilovací stroje nejsou v případě tohoto cvičení nijak závratné, neměli byste je podceňovat. Za tím účelem slouží především speciální konstrukce s věží a žebříky.

Posilovna na klíč

Nevybrali jste si? Možná pro potřeby svého fitness potřebujete stroje na míru. O ty si můžete u společnosti Grün Sport zažádat. Stačí na stránkách www.grunsport.cz kliknout na odkaz chci stroj na míru, vyplnit krátký formulář a čekat na konkrétní nabídku. Věřte, že čekání nebude dlouhé. Firma si totiž zakládá na individuálním poradenství a vstřícném, až rodinném přístupu k zákazníkům. A to se projevuje na kvalitě jejích poskytovaných služeb a celkovém přístupu k zákazníkovi. Samozřejmě že v dobrém.