Hledáte sportovní dresy pro atletiku? Takové, které budou nejen funkční, ale též designově zdařilé? DDsport, specialista na sportovní dresy, má novou kolekci.

Žádný sport se neobejde bez kvalitního funkčního oblečení. Natož atletika. Funkční materiály a dobře zvolený střih nám umí dokonce pomáhat s výkonem. Proto je výběr vhodného oblečení vždy velice důležitým. V DDsport to ví, a proto jsou jejich atletické dresy z kvalitních funkčních materiálů a s propracovanými střihy, které nebrání v pohybu. Firma vývoj svých dresů konzultuje s předními atletickými kluby.

Atraktivní atletické dresy oblečou celý váš tým

DDsport vyrábí dresy a týmové oblečení. Díky tomu dokážete perfektně doladit celé družstvo. Týmová soudržnost je důležitá i v atletice, která je spíše individualistická. Každý dres je možné opatřit logem týmu i logy sponzorů. DDsport pro vás nevyrobí pouze jednorázové týmové oblečení a dresy. Výroba dresů je ve firmě pro vás již natrvalo připravena. Každou zakázku firma archivuje, a je tak možné vyrábět vždy další dresy podle původního návrhu.

K atletickým dresům si leze vybrat atletické trenýrky. Ale tím to nekončí. V DDsport pro váš atletický tým vyrobí i kompletní týmové oblečení, například tréninkové, včetně potřebných doplňků. Máte tak jedinečnou šanci oslnit vzhledem svého týmu soupeře i vaše fanoušky. Identita týmu bude nepřehlédnutelnou.

Sportovní dresy z DDsport

Výroba dresů v DDsport se nezaměřuje pouze na atletiku. Sportovní dresy DDsport vyrábí pro hasičský sport, fotbal, hokej, florbal, atletiku, volejbal, basketbal, házenou, šipky, americký fotbal, rugby, stolní tenis, bowling, hokejbal, in-line hokej, cyklistiku, badminton, plavecký sport, motokros, fitness i esport. Dresy si lze vybírat z přednavržených designů, nebo si je nechat vyrobit na míru. Hodí se nejen pro týmové sporty. Vždy jsou z funkčních materiálů a v perfektně padnoucích střizích.