Venkovní akce, které každoročně pořádá spousta společností, měst, vesnic a jiných, jsou skvělou příležitostí k pobavení velkých i malých. Lidé se zde uvolní, dochází k upevnění vztahů, zlepšení komunikace, navazují se nové kontakty, přátelství atd.

Jestliže vás za pár týdnů či měsíců čeká teambuilding, dětský den, firemní akce či jiná velká událost, neměly by na ní chybět kvalitní zábavné atrakce. Pronajímají je víceré firmy u nás, k těm velmi zkušeným a léta působícím patří pronajematrakce.cz.

Tip: Hledáte zařízení pro děti vyžadující okamžitou pomoc poskytují ochranu a pomoc? Najdete je i ve vašem krají (například ZDVOP Královéhradecký).

Jaké atrakce budou účastníky akce bavit?

Pokud jsou ve vašem hledáčku atrakce pro dospělé, určitě je zaujme virtuální realita. Technika je koníčkem mnoha z nás, stejně jako hry, hudba, filmy. Stát se na chvíli virtuálním hokejovým střelcem na bránu, hrát dovednostní hru, nebo třeba virtuální kulečník si rádi vyzkouší pánové i dámy.

Jestliže akce bude probíhat venku, jsou skvělé atrakce, při kterých se lidé budou hýbat. Oblíbená je střelba z luku nebo z kuše. Tu mají v oblibě dospělí, ale rádi si ji vyzkouší i větší děti. Menším pak trefit do terče pomohou rodiče.

K atrakcím pro děti, bez kterých už se téměř neobejdeme, patří bezesporu nafukovací hrady a skluzavky. Výborné je, že si můžete vybrat z mnoha zaměření těchto nafukovacích atrakcí. Mohou mít podobu hasičského auta, být ve stylu Mickey Mouse, skluzavka může být umístěna na nafukovacím potápějícím se Titanicu, nebo můžete zvolit klasický, téměř opravdový hrad.

Na menších akcích, kde není tolik účastníků, tedy např. na firemní odpoledne menší firmy se skvěle hodí motokáry nebo terénní čtyřkolky. Pronajímají se po dvou, je možné tak spolu závodit, doprovázet se na projížďce areálem, kde se akce koná a podobně.

To, zda vám vyjde počasí, bohužel neovlivníte. Ale skvělou zábavu, ať už bude probíhat venku nebo vevnitř, tu můžete ovlivnit plně. S pronájmem atrakcí a bohatou nabídkou činností si vyberete pro všechny věkové kategorie účastníků vaší akce.