Také patříte k těm, kdo si rádi kupují vitamíny, výživové doplňky, bylinkové sirupy, ale občas i léky, které potřebujete, zdravotní potřeby a podobně? Všichni, kdo cokoli nakupují, si přejí utratit co nejnižší částky. Aby tomu tak bylo, je dobré sledovat slevové letáky od obchodů, lékáren, poskytovatelů služeb…

Lékárna, kde najdete téměř vše

Mezi oblíbené lékárny u nás, kde se dá nakoupit nejlevněji, patří určitě Dr. Max. Tato lékárna u nás působí již řadu let, má mnoho kamenných poboček i e-shop, snadno nakoupíte z pohodlí domova, a to jak léky, tak zdravotní pomůcky, drogerii, sortiment pro těhotné, děti, seniory… Když vyjde leták Dr. Max, můžete vždy nakoupit něco nové za mnohem výhodnější cenu. Anebo zjistit, že koupíte-li si např. pastilky od bolesti krku, k dvěma balením na vás čeká i slušivý šátek zcela zdarma.

Nosíte brýle?

I v případě, že potřebujete koupit dioptrické brýle, nebo si nechat po čase opět zkontrolovat a přeměřit zrak, mohou vám letáky pomoct ušetřit. Mnohé optiky a prodejny brýlí přináší čas od času lákavé akce, které vám zlevní skla, obroučky, nebo vám provedou kontrolní vyšetření zcela zdarma.

Směle do drogerie

Stejně tak můžete ušetřit na zdraví díky letákům z drogerie. Budete vědět, že právě teď je správný čas koupit si bylinkové čaje, protože je mají za polovinu běžné ceny. Anebo že mají zlevněné masážní gely, které vám prohřejí záda i ostatní svalstvo celého těla. Kromě toho zde najdete i zdravé potraviny, jako třeba špaldovou mouku, různé obilné kaše, mořskou sůl, kokosový olej, sušené maso, veganské paštiky a mnohé jiné.

Mnoho osob letáky odmítá, ale to je škoda. Mohou mít podobu nejen klasickou papírovou, prohlédnout si je můžete i online, a tak žít víc ekologicky. V každém případě za nákupy ušetříte i desítky tisíc korun. Záleží na tom, co právě v daný okamžik potřebujete nakoupit.