V současné době existuje nepřeberné množství doplňků stravy, které mají pozitivní dopad na lidský organismus. Pokud se u vás objevil nějaký problém, ať už se jedná o vypadávání vlasů, sníženou imunitu, nebo zánětlivé stavy, není nic jednoduššího než dlouhodobě organismu dopřát vitamíny a přírodní látky. V následujících řádcích vám představíme hned tři doplňky stravy.

Kaštan jírovec

První možností je kaštan jírovec, neboť se jedná o tradiční doplněk stravy se spoustou zdravotních benefitů. Podporuje cévní systém, takže vám pomůže, pokud máte problémy s cévami a žílami. Stejně tak je charakteristický protizánětlivými vlastnostmi. Kaštan Jírovec je zároveň antioxidant, jenž napomáhá chránit buňky před poškozením volnými radikály. V neposlední řadě se chlubí analgetickými vlastnostmi a podporuje trávicí i dýchací systém.

Selen Forte

Samozřejmě nesmíme zapomenout ani na produkt Selen Forte, přičemž selen jako takový je esenciální stopový prvek nezbytný pro správnou funkci mnoha orgánů. Získává se nejen prostřednictvím stravy, ale i formou potravinových doplňků. Bohužel, tělo jako takové si nedokáže samo selen vyprodukovat, přitom hraje klíčovou roli v reprodukci i v imunitním systému jako takovém.

Biosil H

Pokud hledáte doplněk stravy na pokožku, vlasy, případně nehty, nadchne vás po všech stránkách Biosil H. Obsahuje křemík, což je stopový prvek důležitý pro spoustu částí těla. Produkt Biosil H má v sobě kyselinu pantothenovou a kyselinu hyaluronovou.

Jestliže hledáte internetový obchod, kde byste mohli zakoupit výše zminěné produkty – Kaštan Jírovec, Selen Forte, či Biosil H, podívejte se na stránku Gigalekarna.cz, což je e-shop, kde se prodávají všechny produkty od značky Naturvita. Budete nadmíru spokojení s cenovou politikou a taktéž kvalitou nabízených přípravků.