Chcete být štíhlejší do plavek? Chcete si na sebe vzít cokoliv a nepřemýšlet, jestli jste v tom tlustí? Objevte pozitivní účinky malinového ketonu a potlačte chuť k jídlu.

Rádi byste hubli rychleji a zdravěji?

Pak je tu pro vás naprostá bomba a tou je malinový keton. Jeho výhody jsou obrovské, tento přípravek se stal celosvětovým hitem v hubnutí. Jde o přírodní enzym, jenž je extrahovaný z malin. Díky tomu, že vědci zjistili, že enzym souvisí s hladinou regulace glokózy a katabolismu mastných kyselin, jde nyní hubnout snadněji a rychleji bez jakéhokoliv pocitu hladu.

Hladina adiponektinu inverzně koreluje s procentem tělesného tuku, což je dobrá zpráva pro každého, kdo touží zhubnout. Proto, abyste do sebe dostali potřebné množství ketonů z malin, museli byste sníst 40 kg malin denně, což je samozřejmě nemožné. Proto je vhodné hubnout s tímto přípravkem.

Čím je pro vás významný?

Hlavně tím, že má vysoký obsah vlákniny, potlačuje chuť k jídlu, má příznivý vliv na spalování tuku, dodá vám potřebnou energii a skvěle také bojuje proti únavě. Většinou jsou totiž lidé, kteří jsou na dietě, často unaveni. Tady tomu tak nebude.

Pokud nejste vyloženě obézní, tak vám malinový keton nepomůže

Ten je vhodný především pro ty, kdož jsou vyloženě obézní, proto zvažte, zda jste skutečně typ, který malinový keton ke svému hubnutí potřebuje. Jedině skutečně obézní lidé a lidé s výraznou nadváhou dokážou po ketonové dietě zhubnout.

Složení malinového ketonu je z laktózy, modifikovaného škrobu, mikrokrystalické celulózy, barviva červené řepy, stearanu hořečnatého. Jedna tableta obsahuje 150mg přírodního malinového ketonu. Dospělá osoba by si měla dát 2x denně jednu tabletu a zapít ji dostatečným množstvím vody. Přípravek není vhodný pro děti do tří let a také pro těhotné a kojící ženy. Jedná se o doplněk stravy.