Proč používat micelární vodu

By: Walt Stoneburner

Téměř všechny ženy se líčíme, a tudíž je nutné, abychom se také odličovaly. Na odlíčení můžeme používat spousty přípravků. Můžeme mít pleťové mléko a tonikum, gel na odlíčení pleti a pak také pěny. K tomu je však nutné mít ještě speciální přípravek na odlíčení očí, který je nebude dráždit.

Pokud máte oči citlivé, tak se vyhněte odličovacím olejovým bázím. Další věc, kterou můžete použít, jsou vlhčené ubrousky na oči i pleť. Tyto všechny přípravky, vám ale zaberou spousty místa v koupelně a také vás budou stát dost peněz. Vy však můžete koupit pouze jeden přípravek, který toto vše nahradí a to je micelární voda.

Micelární voda, malý – velký zázrak, který určitě musíte mít

Odlíčíte s ním jak pleť, tak i oči. Navíc je to přípravek, který je vhodný na každou pleť. Můžete jej použít na problematickou pleť, na pleť suchou, citlivou a zralou.

Právě proto, že je vhodný na pleť citlivou, jedná se o přípravek, který je skutečně oblíbený a který nám usnadní hledání toho nejvhodnějšího přípravku. Kdo micelární vodu vyzkouší, nebude chtít již nic jiného. Na jeho plusy si zvykneme velmi rychle, a proto jej už za nic jiného nevyměníme. Micelární voda je to, co prostě musíme doma na zrcadle mít.

Micelární vodu vyrábí hned několik výrobců kosmetiky a tak ji seženete jak cenově dostupnou, tak i za větší obnos u kvalitnější značky. Vyzkoušejte i vy tento kosmetický zázrak a uvidíte, jak z jeho účinků, budete velmi mile potěšena, a jak si tento přípravek nebudete moci vynachválit.

Nechte se zlákat tím, co vám při péči o pleť ušetří čas i peníze. Díky tomu, že se po micelární vodě neosypete a nebudete mít žádné alergické reakce, si ji skutečně zamilují i majitelky velmi citlivé pleti. Mějte tento drahocenný kosmetický kousek ve své koupelně i vy, určitě si jej ráda necháte a za nic jiného již nevyměníte.