Přestože patří Reiky ke světově známému způsobu, jak dodávat energie do našeho těla, je stále mnoho lidí, kteří ji nezkusili. A to je velká škoda. Reiky pochází z Japonska a jde o metodu alternativní medicíny.

Jednoduchá a přesto mocná Usui reiki

Autor obrázku: Pablo Nicolás Taibi Cicare

Je důležité pochopit, že my a vše ostatní kolem nás je z energie. Reiky je jednou z čirých energií, kterou už starodávné civilizace vědomě používaly k léčení a harmonizaci. Jednoduše přikládali ruce na ty, kterým chtěli pomoci, ale i na sebe samotné.

S příchodem modernizace a pokroku civilizace i prostředí však došlo k narušení harmonie těla, ducha i duše. Nějaký čas byly lidé bez schopností umět nakládat s Reiki. Naštěstí v Tibetu u duchovních mistrů zůstaly dochovány písemnosti i ústní podávání o síle Reiki.

Aby mohli lidé sílu energie Reiki přijímat, je potřeba otevřít v nich zablokované energetické dráhy, meridiány, kterými Reiki následně protéká.

Absolvujte kurz Reiki

Není nic jednoduššího, než si o této metodě předávání energií najít více informací a porozumět jí. Výborně k tomu poslouží kupříkladu absolvování kurzu. I u nás je možné zúčastnit se kurzů Reiky. Nabízí je Esoterická škola reiki a shambally Martina Ospalíka v centru Prostějova. Nejlepší je samozřejmě osobní prožití, ale jste-li časově vytížení, nebo zdravotně indisponovaní, je možné kurz absolvovat i dálkově.

Vyberte si ten správný kurz

Projděte si nabídku kurzů Reiki Prostějov a vyberte si ten, který vás nejvíce zaujal a láká. Pokud jste začátečníci, vyzkoušejte Shamballu nebo právě Reiki. Domluvit si můžete nezávaznou úvodní konzultaci přímo s Martinem Ospalíkem, na které vás vyslechne, bezplatně poradí a shrne možnosti.

Dálkový kurz je naprosto plnohodnotný, jako klasický osobní, dostanete stejné informace i podklady. Osmělte se a bez obav oslovte Martina Ospalíka.