Játra a jejich funkci si spojujeme zvláště s pitím alkoholu nebo nemocemi, které je mohou silně poškodit. Jejich funkce je však mnohonásobně větší! Odbourávají nejen zmiňovaný alkohol, ale i škodlivé látky z léků, toxiny, které na nás číhají všude kolem, mají na starost kontrolu srážlivosti krve, tvorbu i vylučování cholesterolu, produkují žluč, „hlídají“ tvorbu a vylučování cholesterolu, stejně jako uchovávají vitamíny a minerální soli a mnohé další.

Ať už máte vy či někdo z vašeho okolí potíže s játry, které jsou způsobeny nemocí nebo nadmírou popíjení alkoholických nápojů, měli byste si pořídit doplněk stravy obsahující výtažky z artyčoku. Jedním takovým je HepaLive, který obsahuje výtažek z listů artyčoku standardizovaný na 2 % obsahu cynarinu.

Síla, kterou se může artyčok pyšně chlubit

Artyčok neboli Cynara scolymus dopomůže k tomu, aby byla vaše játra udržována v dobré kondici, a podpoří detoxikaci organismu, kterou zvláště na jaře tak vyhledáváme.

To ale není vše, co umí! Také se podílí na udržení vyvážené hladiny lipidů v krvi, dopomáhá ke správné funkci zažívání, podporuje správnou funckci trávení a střev.

Co HepaLive obsahuje

Složení bude jistě zajímat nejen alergiky, ale i osoby bez zatížení alergiemi. Artichoke juice obsahuje vodu, standardizovaný výtažek z listů artyčoku a kyselinu citronovou.

Doporučené denní dávkování je 5 lžic denně, což je 165,5 mg v tom 3,33 mg cynarinu, půl hodiny po jídle. Lahvičku je vhodné před použitím důkladně protřepat.

Doplněk stravy HepaLive je určen pro dospělé osoby, není vhodný pro těhotné a kojící ženy. Užívání si mohou dopřát i vegetariáni, vegani a osoby s bezlepkovou dietou.

Kde výtažek z artyčoku seženete

Obraťte se kupříkladu na webové stránky http://www.prozdravi.cz/hepalive-500-ml.html. Až do konce února nebo do vyprodání zásob je navíc HepaLive zlevněn o 35%!

Vyzkoušejte příznivé účinky artyčoku, uvidíte, že budete příjemně překvapeni a budete se cítit mnohem lépe.