Dentální centrum Urbánek

0
251

Vejít do té správné Stomatologie Praha nemusí být právě jednoduchá záležitost. Nejen, že je dnes obecný nedostatek zubních lékařů, ale také jejich přístup k zákazníkům může být velmi individuální, a ne vždy právě férový. Není výjimkou, že zubař odmítne méně movitého zákazníka s tím, že už nemá místo a o chvíli později bez mrknutí oka zařadí do své evidence klienta, který se na první pohled jeví movitě.

Kvalitní a bezbolestné zubní zákroky

V Dentálním centru Urbánek se o vás postará tým zkušených lékařů, který nezná rozdíly v sociálním postavení, a vždy přistupuje ke každému pacientovi individuálně. Bojíte se bolesti? Pokud navštívíte tuto stomatologii Praha 2, už se nikdy zubaře bát nebudete. Zjistíte, že i ty nejnáročnější zákroky jdou provést bez větších bolestí a hlavně kvalitně, takže se nebudete za týden vracet.

Bělení zubů

Součástí bohatých služeb zubní ordinace Praha, tedy centra Urbánek, je bělení zubů, které dodá vašemu chrupu třpyt, lesk a už se za svůj úsměv nebudete muset stydět. Celá procedura je nejen bezbolestná, ale také vysoce účinná.

Implantáty, náhražky

Stomatologie Praha 2– Dentální centrum Urbánek provádí kvalifikované zákroky, včetně různých náhražek, implantátů a zubních protéz za velmi přijatelné ceny. Můžete si vybrat materiál, že kterých bude vyroben daný implantát a také to, kolik vás náhražka bude stát. V centru se můžete poradit o čemkoliv.

Dentální hygiena je nejlepší prevencí

Nelze zapomínat především na správnou dentální hygienu. Pokud jste z Prahy, zavítejte do zmiňovaného centra Urbánek, kde vás naučí, jak o své zuby správně pečovat a jak se vyhnout kazům, zubnímu kameni a plaku. No, a pokud taková pravidla dodržíte, nebudete muset k zubaři chodit skoro vůbec, jen na pravidelné kontrolní prohlídky. Zubní implantáty Praha pro každého, to je pan Urbánek a jeho tým zubních lékařů.